Popis
Multifunkčná halogénová rúra 17L | Lund 67641
Kompaktná multifunkčná rúra, ktorá pečie, griluje, varí, odmrazuje a ohrieva. Vďaka použitiu halogénov pečie niekoľkokrát rýchlejšie v porovnaní s tradičnou rúrou.
Funkcie:
- Výkon: 1400W
- 3 až 5-krát rýchlejšie pečenie v porovnaní s tradičnými rúrami
- Objem: 12 l, s namontovaným krúžkom: 17 l (12l + 5l)
- Varenie bez tuku
- Rovnomerné pečenie (horúci vzduch)
- Intuitívna regulácia teploty (65 – 250 ° C) a pracovného času (0-60 min)
- Misa z tvrdeného skla so samočistiacou funkciou
- Nízka spotreba elektrickej energie
- Pohodlná rukoväť na prenášanie, ktorá slúži aj ako vypínač
- Rozmery varnej komory s krúžkom: 40 x33 x 40 cm
Príslušenstvo:
- Spodný a horný rošt umožňujú usporiadať 2 vrstvy jedla
- Kliešte uľahčia vyberanie hotových horúcich jedál
- Krúžok z nehrdzavejúcej ocele vám umožní zvýšiť objem rúry z 12 na 17 litrov
- Stojan na veko umožňuje bezpečne odložiť vyhrievané veko
- Stojan na chlieb je nevyhnutný na prípravu chrumkavých toastov
- Na prípravu vyprážaných jedál je vhodná panvica s nepriľnavým povrchom
- Hliníkový parník vám umožní pripraviť jedlá v pare
Odporúčané teploty a časy varenia:
- Kuracie mäso – 30-40 minút, 180-200 stupňov C.
- Ryby – 15-20 minút, 130-150 stupňov C.
- Bravčové mäso – 15-20 minút, 180-200 stupňov C
- Torta – 10 – 12 minút, 140 – 160 stupňov C.
- Homár – 12-15 minút, 140-160 stupňov C.
- Krevety – 10 – 12 minút, 150 – 180 stupňov C
- Krab – 10 – 13 minút, 140 – 160 stupňov C
- Klobása – 10-13 minút, 120-150 stupňov C
- Orechy – 10-15 minút, 140-160 stupňov C.
- Zemiaky – 30-40 minút, 180-200 stupňov C.
- Krutóny, pečený chlieb – 8 – 10 minút, 120 – 140 stupňov C
Parametre:
- Frekvencia [Hz]: 50
- Napätie [V]: 220-240
- Príkon [W]: 1400
- Objem misy [l]: 12 + 5